En ymmärrä miten tämän päivittäminen on kokonaan unohtunut! Jotenkin kai ollut muka niin kiireinen, että kokonaan unohtunut koko blogi.

Tosin ei kai tässä mitään suurempaa päivitettävää ole. Paino on tippunut hyvin. Tänä aamuna oli 97,3kg. Hiljalleen tippuu. Uusi elämä on aika hyvin alkanut onnistua. Välillä meinaan kyllä unohtaa sen syömisen tärkeyden ja meinaa lipsua vanhoille raiteille, mutta onneks se keho taas muistuttaa, että ei sinne kannata palata.

Tämän painon pudotus on tuonut kyllä paljon uusia asioita elämään. Sitä huomaa, että jaksaa ihan eri tavalla liikkua ja toimia. Ei päivittäiset asiat saa väsymään helposti ja jaksaa liikkua enemmän. Välillä huomaa, että mieluummin kävelee jonnekkin, kun ottaa sen bussin. 

Jotenkin ajattelin, että tästä blogista olisi isokin apu jollekkin joka asiaa miettii, mutta tällä hetkellä tuntuu, että en ehkä osaa antaa mitään apua.

Voin vain oman kokemuksen kertoa. Sen voin sanoa, että päivääkään en ole katunut, että tähän projektiin lähdin. Helppo tämä projekti ei missään nimessä ole ollut, mutta kaikki se tuska ja vaiva on ollut tämän kaiken arvoista.