Mä en ees tiiä mistä mä alottaisin. Aloitetaan vaikka siitä, että 4:ssä päivässä paino on tippunut 3,7kg :) Oon kyllä ylpeä tosta määrästä :) Mutta mitä tulee viikonloppuun jne. Niin kaikki meni yllättävän hyvin. Ei kylläkään mitenkään "oppikirjojen" mukaan, mutta sillä ei nyt väliä, koska tarkoitus on nyt vaan oppia syömään vähemmän ja terveellisemmin. 

Tähän alkuun mun on nyt ihan pakko sanoa, että ei ne ihmiset ihan vitsillä sitä sano, että laihduttaminen pitäis aloittaa heti, eikä vasta maanantaina. U know? Nimittäin mähän aloitin perjantaina syömään seka nuttria, vaikka tiesin, että lauantai / ylipäätään viikonloppu tulee olemaan aika hektinen. Nimittäin lauantaina lähdettiin kotoa kaupungille klo 12.30 ja käytiin kotona klo 19 ja lähdettiin takas kaupungille ja palattiin kotiin vasta yöllä 3 aikaan. Ja tohon 12.30-19 ja sitten siihen yö 3 väliin mahtui aika paljon kaikkea. Tietysti muita ihmisiä, herkkuja ja baari. Mutta, kun tarpeeksi hyvin suunnittelee, niin ei ongelmaa. Nimittäin lauantai aamuna söin kotona aamupalaksi puuroa + mokkapirtelön ja kupillisen kahvia. Ja vasta kaupungilla sitten seuraavaksi söin lounaan. Lounaaksi oli cittarista salaattia, joka yllätti mut ihan täysin. En olis meinaan arvannu, että siinä salaatissa oli niin paljon kaloreita, mutta en ottanut siitä stressiä, koska tiesin kuluttavani sen päivän aikana niin paljon kaloreita :) Niin ja siis mitä noihin herkkuihin tulee, niin niitä oli siis tosiaan tarjolla, mutta en niitä juurikaan syönyt. Maistoin 4 uutta lakua  (pientä) ja 2 pringles sipsiä :) En nyt muista oliko siinä ihan kaikki, mutta pyrin kyllä keskittymään siihen, että syön mahdollisimman vähän ja terveellisesti. Ja tietysti päivähän meni vesi linjalla :) Onneksi baarissakin vesi oli ilmaista :) Eli noin yleisesti, niin oon aikast ylpeä lauantai päivästä :) askelia sille päivälle kertyi 11820 ja kaloreita tosiaan kului 4045 :D Ihan hyvä saldo siis :)

Mutta sitten se sunnuntai, mistä en nyt ihan niin ylpeä ole, mutta loppujen lopuksi kaikki meni kuitenkin hyvin. Nimittäin sunnuntai alkoi kahvilla ja kaurapuurolla, mutta väliin mahtui lounaaksi hampurilainen ja ranskalaiset. Toki näin jälkikäteen ajateltuna, niin tonkin aterian olis ihan hyvin voinu tilata niin, että olis pyytänyt hampurilaisen ilman sämpylää ja ranskalaisten tilalle ottanut salaatin, mutta aina ei vaan näköjään osaa ajatella siinä hetkessä ja varmaan se ryhmä paine oli taas niin korkea. Mutta mitä muuhun ruokailuun tulee, niin eipä sen päivän aikana sitten tullut oikein muuta syötyä, että siinä joskus klo 20 taisin syödä nuttrilet suklaa juoman. Mutta sen verran kuitenkin olin liikkellä eilen, että askeleita tuli 7419 ja kaloreitakin kului 3817 (toki askeleita olis voinu olla enemmän, mutta nää on näitä). Onneks kuitenkin vaaka lukema oli taas vähemmän aamulla ;) Ja siis näin nyt vaan eilen kävi, enkä antanut sen ottaa mitenkään valtaa mun elämästä, vaan elämä jatkuu edelleen terveellisesti syöden. Asenne on nyt kuitenkin se mikä tässä ratkaisee. Ja sillä asenteella nyt kuitenkin mennään, että painoa pitää saada pois, koska se kirurgin aika voi olla millon vaan ja mä toden totta haluan sinne leikkaukseen!  Mutta eipä mulla muuta tällä kertaa :)